Poëziewebsite Parlando stopt na vijf jaar

De Vlaamse poëziewebsite Parlando, die zich vooral toelegde op een nauwgezette agenda van het poëzieleven in Vlaanderen en Nederland, zet na vijf jaar een punt achter zijn activiteiten, zo kondigt de eenmansredactie Tine Moniek aan. Op 26 juli 2009 valt het doek over de site, die op 15 juli 2004 - toen nog onder de naam Parlando! - van start ging en later ook meer nevenrubrieken ging integreren en heel wat dichters aan het woord liet.
De maakster wil meer tijd voor eigen projecten: "Het is mooi geweest. Intussen zijn er al zoveel interessante poëziewebsites bijgekomen. Het zwarte gat voor jullie komt er dus niet", zo luidt het. Er is een afscheidsfeest op 26 juli 2009 in Gent tijdens de Gentse Feesten, in Cap (Maagdestraat 14) met onder meer Christophe Vekeman en Andy Fierens. Motto van de avond is Rage against the dying of the light! Raas, raas tegen het sterven van het licht! Info via parlando.weblog@gmail.com.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 19-06-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening