Crossing Border pakt uit met Sandro Veronesi en Jay McInerney

Het Crossing Borderfestival, dat plaatsvindt van 19 tot en met 21 november in Den Haag, heeft zijn eerste namen bekendgemaakt. Op muzikaal gebied zijn er optredens van Grizzly Bear, Steve Earle, Scott Matthews en Anni Rossi. Maar het festival, dat de grenzen tussen literatuur en muziek aftast, kon ook klinkende namen strikken voor zijn literaire luik. Zo komt de Italiaanse succesauteur Sandro Veronesi naar Den Haag. Met Kalme chaos won hij in 2006 de Premio Strega. Ook de Amerikaanse schrijver Jay McInerney heeft toegezegd. McInerney verwierf in 1984 wereldfaam met Bright Lights, Big City. De voorverkoop gebeurt vanaf zaterdag via www.crossingborder.nl.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 24-06-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening