Nederlandse uitgeverij Bzztôh maakt doorstart

De vorige week failliet verklaarde Nederlandse uitgeverij Bzztôh gaat dan toch een doorstart maken, zo meldt Boekblad, zij het dan in behoorlijk afgeslankte vorm. Curator Christiaan Mensink zegt aan het boekenvakblad dat er "een partij is die de handelsnaam, de inventaris, de boeken en schrijvers overneemt." Ook wordt er een nieuwe vennootschap opgericht, die Bzztôh verderzet. Van de 14 personeelsleden, weliswaar niet allemaal fulltimers, zullen er slechts vier overblijven. Woordvoerder van deze nieuw te vormen vennootschap is ex-zakelijk directeur van Bzztôh Arend Meijboom. De uitgeverij zou ook een nieuwe naam krijgen maar Bzztôh zal wel als merknaam blijven fungeren. Zie ons eerder bericht.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 06-06-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening