Maarten 't Hart is één van de Zomergasten

Het intussen vermaarde VPRO-programma Zomergasten heeft vandaag zijn line-up bekendgemaakt voor de komende afleveringen, die vertoond worden van 25 juli tot en met 29 augustus op Nederland 2 (om 20.15 uur). Presentator en journalist Jelle Brandt Corstius ontvangt naast politicus Jan Marijnissen, actrice Annet Malherbe, filmregisseur Paul Verhoeven en fotograaf Erwin Olaf ook twee schrijvers. Het gaat om auteur en bioloog Maarten 't Hart (1 augustus) en Paulien Cornelisse, schrijfster van het succesboekje over taal Taal is zeg maar echt mijn ding (8 augustus). In de VPRO-Gids van deze week is een speciale Zomergastenbijlage ingesloten. Het programma Zomergasten laat de gasten toe hun favoriete televisie- en filmfragmenten te kiezen en te becommentariëren.

Presentator en journalist Jelle Brandt Corstius, zoon van Hugo Brandt Corstius en broer van Aaf Brandt Corstius, gooide al hoge ogen met zijn boeken Rusland voor gevorderden en Kleine eilandjes. Berichten uit de Kaukasus.

Tags: Nederlandse literatuur
Geplaatst door Dirk Leyman op 06-07-2010
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening